Testimoniale

Cind construiesti o casa totul e important, de la vocea domnisoarei de la commercial pina la nervii arhitectului care-ti va desenea, redesena, modifica, readapta casa la ultimile tale idei venite peste noapte. Cei de la ECOKIT nu sunt cei mai ieftini (de altfel prin filozofia mea de viata ma feresesc fundamental de cuvintul ieftin pentru ca stiu ca ulterior voi plati scump), dar vin cu un pachet de servicii (proiectare, calcule structurale, abordare comerciala, termene respectate) pe care initial doar l-am intuit si ulterior s-a dovedit ca intuitia mea a fost buna. Tinind cont de aceste aspecte raportul lor calitate/pret este mai mult decit excelent. Dar cele mai bune cuvinte despre ei nu le spun eu ci prietenii, cunostintele, amicii care ma viziteaza. Expresia lor de mirare, « uau-ul" lor cind le spun ca aceasta este o casa de lemn, face mai mult decit o mie de vorbe. Eu votez Ecokit!!!
Carmen Z. - Bacău
Am fost surprinsa in mod foarte placut de costurile mici la incalzire. Casa este bine izolata termic ceea ce reduce pierderile de caldura. Un alt "bonus" a fost izolarea fonica pe care nu ma bazam. Daca ar fi sa o iau de la capat, as alege sa imi construiesc casa tot pe structura de lemn si tot cu Ecokit. Si da, s-au tinut de cuvant, a fost ridicata intr-o luna, asa cum ne-am inteles.
Ionela A. - Bacău
Am ramas foarte placut impresionati de seriozitatea de care s-a dat dovada in aceasta colaborare. Totul a decurs asa cum ne-a fost expusa situatia de la bun inceput, pornind de la conditiile contractuale si pana la termenul de predare.
Sorin R. - București
Cand mi-a propus sotia mea, Tamara, sa ne construim o casa din lemn, am fost initial extrem de reticent. Dupa ce mi-a demontat, bucata cu bucata, indoielile mele si am acceptat acest material de constructii, am cercetat impreuna piata constructorilor de case din Bacau si Piatra Neamt. Alegerea noastra unanima a fost Ecokit. Din toate punctele de vedere: tehnologie avizata CE, seriozitatea echipei, pret optim, calitate, calitate, calitate. Cei peste trei ani de cand locuim aici ne-au demonstrat in fiecare zi ca am fost extrem de inspirati si ne felicitam mereu pentru alegerea facuta. Ne-am laudat, pur si simplu, prietenilor nostri cu fiecare beneficiu adus noua de construirea unei case de lemn. Nu am simtit cutremurele la dimensiunea reala a lor datorita elasticitatii constructiei. Este etansa, puntile termice (locurile prin care se pierde caldura) aproape ca nu exista. Deoarece am instalat un panou solar prin programul Casa verde, am fost nevoiti sa obtinem si un certificat energetic. Rezultatul: eficienta energetica ridicata, clasa A (sunt 7 clase energetice, de la A la G). Avem incalzire electrica in pardoseala cu fir incalzitor. Surprinzator, dar facturile noastre la energie sunt mult mai mici decat le aveam la apartamentul nostru dintr-un bloc care era anvelopat la maximum. Asadar, recomand oricui, cu cea mai mare caldura, adoptarea ideii de casa de lemn. Oare chiar atat de naivi sunt nemtii, francezii sau americanii care si-au construit mai mult de jumatate din casele lor, din lemn? Sau ce va spune faptul ca acesti constructori au realizat peste 80% din lucrarile lor in strainatate si nu in Romania? Si apropo de calitatea lucrarilor: sotia mea, care este inginer, a fost "dirigintele de santier" si a supravegheat cu "ochi de soacra" fiecare constructor, mai ales ca era vorba de propria casa. A fost extrem de incantata de profesionalismul, seriozitatea si solicitudinea intregii echipe, de la stadiul de proiectare pana la receptia lucrarii. Chiar a fost o echipa de nota 10! Pariez oricand pe Ecokit!!!
Albu Radu Constantin - Bacău

COLABORATORI

Green Future
foisor.eu
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează