Tehnologie

Casa standard

 La realizarea structurii de lemn a casei folosim doar lemn uscat, tratat şi rindeluit pe 4 feţe. Pentru prinderea structurii folosim doar conectori mecanici galvanizați și omologați, cu marcajul CE. Propunem o variantă de structură standard de casă formată din perete exterior, grosime finită 32 cm, ce include 15 cm izolaţie vată minerală ȋn interiorul structurii și 10 cm izolație exterioară cu vata bazaltica. Casele pe care le realizăm sunt eficiente din punct de vedere energetic, acestea fiind certificate cu performanță energetică clasa A.  

Descoperă mai mult

Casa pasivă

O directivă europeană care a intrat în vigoare din 31 decembrie 2020 impune ca toate clădirile noi să respecte principiul „consum aproape zero energie”.  Casele pasive sunt caracterizate, în primul rând, printr-un confort termic ridicat și printr-o calitate superioară a aerului interior. Consumul de energie pentru încălzirea unei case pasive este mai redus cu peste 75% față de consumul similar al unei case convenționale.

Descoperă mai mult

Case de vacanță

Casele de vacanță  reprezintă o categorie de produs foarte căutată in ultimii ani. Pentru realizarea acestor căsuțe propunem o structură standard de perete exterior cu o grosime finită de 25 cm și o variantă de perete premium cu o grosime finită de 30 cm și finisaje exterioare de calitate superioară. 

Descoperă mai mult

COLABORATORI

Green Future
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează