fbpx

ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

Descoperă avantajele caselor din lemn Ecokit

avantaje case din lemn

Ați auzit că sunt oameni care își construiesc case din lemn și, inevitabil, vă gândiți cât de rezistente sunt și de ce ați opta pentru o astfel de locuință, în detrimentul celor din cărămidă, de exemplu. Ei, bine, cei care aleg să își construiască o casă din lemn își bazează alegerile pe câteva avantaje majore, pe care le vom detalia în cele ce urmează.

Avantajele caselor din lemn Ecokit

Tratare adecvată a lemnului, cu tehnologie de top. În fabrica Ecokit, lemnul masiv, după ce a fost în prealabil uscat la umiditatea optimă pentru constructii, este tratat în funcție de elementul pentru care este utilizat: lemnul care vine în contact cu betonul este tratat în autoclavă, iar lemnul pentru structură este tratat prin imersie. Pentru conformitate, acesta poarta marcajul CE. Prin tratamentul adecvat aplicat lemnului pe care îl folosim la construcție, casa este protejată de potențialii dăunători: carii, ciuperci, mucegai șamd.

Construcție rapidă. Construcția propriu-zisă a caselor se realizează într-un timp mult mai scurt, față de zidăria clasică, pentru că:

  • lemnul este un material ușor care permite economii substanțiale la realizarea fundatiei;
  • sistemul constructiv pe structură de lemn permite pre-fabricarea în atelier a majorității componentelor casei;
  • necesită mai puțină manoperă.

În aproximativ o săptămână, se ridică pereții și acoperișul casei, astfel încât celelalte lucrări pot fi realizate la adăpost de intemperii.7.2020-07-21 at 11.29.12Consum energetic redus. Un alt avantaj deosebit de important al caselor marca Ecokit este consumul de energie, care se micșorează cu până la 50%.  Izolatia termică oferită de un perete pe structură de lemn este de două ori superioară unui perete de beton, de aceeași grosime. Pentru a vă demonstra acest lucru, împreună cu un specialist în domeniu, am realizat o aplicație cu ajutorul căreia se poate calcula necesarul energetic pentru încălzirea unei casei de lemn, comparativ cu o casă pe zidărie clasică.

Mai mult spațiu cu până la 8%. Pereții caselor din lemn Ecokit au o grosime de aproximativ 20 cm sau 25 cm, ceea ce înseamnă că suprafața utilă a casei poate fi cu aproximativ 8% mai mare, decât în cazul structurii pe beton.

case-de-lemn-day-and-night-ecokit7

Rezistență seismică ridicată. Lemnul este un material flexibil, extrem de rezistent, capabil să absoarbă șocurile mecanice mult mai bine și mai eficient. Rezistența seismică maximă a caselor Ecokit este asigurată de pregătirea corectă a lemnului, folosirea lui în cantitate suficientă și utilizarea unor componente metalice de foarte bună calitate, care asigură o îmbinare perfectă.

Ecokit construiește case pentru generațiile viitoare

Construim case din lemn, oriunde în țară, dar și în străinătate. Casele marca Ecokit sunt apreciate pentru designul atemporal și calitatea deosebită a construcției. Noi credem că o casă este cel mai de preț lucru pe care îl puteți lăsa generațiilor viitoare.

Casele noastre se pot realiza atât după modelele noastre, cât și după un plan al clientului. Ele pot avea dimensiuni dintre cele mai diverse, de la case tip studio, până la construcții impunătoare, atât prin design, cât și prin mărime.

CONTEMPO 2 1Case din lemn – calitate la prețul corect

O casă din lemn bine realizată, care nu face rabat de la calitatea materialelor folosite și nu „sare” peste etapele de dinaintea montării propriu-zise, nu este mai ieftină decât o casă din cărămidă sau beton.

Însă, avantajele pe care tocmai le-am enumerat, fac din locuințele din lemn constructii net superioare celorlalte, iar costul se amortizează mult mai repede.

Orice lucru înseamnă o investiție corectă, raportată la calitatea produsului final. Așadar, noi nu ne lăudăm cu prețuri mici, ci cu o calitate extraordinară a locuințelor noastre, pe care am dovedit-o de-a lungul celor peste 15 ani de activitate, atât în țară, cât și în străinătate.

Vrei o casă din lemn? Contactează-ne

Ți-ai imaginat vreodată că poate fi atât de simplu să-ți construiești o casă? Gândește-te doar la diminețile cu miros de iarbă crudă, la cafeaua aburindă și aromată pe care o bei pe terasă, în timp ce copiii aleargă fericiți prin curte. E idilic, dar așa pot fi toate diminețile tale… măcar în weekend.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la tel. 0746016626 sau prin email: comercial@case-de-lemn.com.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*