Avantaje

O casă este lucrul cel mai de preț ce poate fi lăsat moștenire generațiilor următoare.

Pentru ca și copii noștri să o poată numi « acasă », este esențial ca nici un detaliu sa nu fie neglijat pe toata durata procesului de construcție.

Exista in România prejudecată ca o casa de lemn « scârțâie » si nu « prea este stabilă ». Asta se întâmpla doar daca lemnul nu este  uscat pana la o umiditate de 14-16%, așa cum se întâmplă in fabrica EcoKit de lângă Bacău. Scârțâitul și instabilitatea sunt cauzate și de elementele de fixare rudimentare, așa-numitele scoabe. Structura EcoKit este fixată cu ajutorul conectorilor metalici  galvanizați omologați, concepuți  special pentru acest tip de construcții.

Se spune adesea ca o casa de lemn este atacata de carii, insecte, de ciuperci sau de mucegai. Nu și daca lemnul este tratat. În fabrica  Ecokit, lemnul, după ce a fost in prealabil uscat la umiditatea optimă pentru construcții, este tratat in funcție de elementul pentru care  este utilizat. Lemnul care vine in contact cu betonul este tratat in autoclavă, iar lemnul pentru structura este tratat prin imersie.

Casele pe structura de lemn sunt cele mai rezistente in caz de cutremur, și la acest lucru contribuie și munca biroului de proiectare unde nimic nu este lăsat la voia întâmplării. EcoKit construiește in toata Europa, și structura de rezistenta este calculată pentru fiecare casa in parte in funcție de încărcările de de zăpadă și de vânt caracteristice fiecărei zone geografice. Softurile specializate achiziționate de EcoKit ne ajuta sa calculam distanta exacta intre elementele panourilor, planșeului și șarpantei. Fără greșeală !

Cea mai sigură garanție este sa ne vizitați fabrica și birourile, sa ne cunoașteți echipa. În plus, deținem toate garanțiile și certificările necesare, fără de care activitatea noastră in Europa ar fi fost imposibil de desfășurat. Cele mai importante certificate sunt casele construite  de noi.

Vă așteptăm sa ne vizitați !

COLABORATORI

EduCEV.ro
Rentakub.com
Green Future
foisor.eu
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează