Finanțare case de lemn

ECOKIT  in parteneriat cu KIWI FINANCE va oferă posibilitatea finanțării produselor sale prin unul din cele mai convenabile instrumente de creditare, si anume CREDITUL DE CONSTRUCTIE.

Pe site veți regăsi simulări de rate pentru fiecare model de casa. Simulările au fost efectuate  la o valoare medie de 600 euro/ m2 (TVA inclus), preț la cheie. Pentru gamele noastre premium In Design – Modern Acces si Studio Kub, valorile medii pentru simulare au fost 700  respectiv 650 euro/m2. Au fost luate in calcul produse, elemente si manopere de calitate medie spre ridicata. Valoarea ratelor afișate pe site a fost calculata pentru un credit de construcție reprezentând 85% din valoarea estimata a casei la cheie, o dobândă anuala de 5.13% si o perioada de 360 de luni. Nu este inclusa in valoarea ratei costul cu evaluarea si asigur arările necesare pentru contractarea creditului.

Mențiune ! EcoKit poate construi orice model de casa pe structura de lemn in variantele ”la roșu” si ”la semifinit”. Prețul mediu/mp ”la cheie” reprezinta o estimare, EcoKit poate  garanta oferta la semifinit, finisajele la cheie nu intra in oferta EcoKit.

Devizul Ecokit va fi doar unul din devizele pe care le veti prezenta la banca, banca avind nevoie de devize care sa acopere valoarea totala a lucrarii.

Avantaje CREDIT DE CONSTRUCTIE

 • Se poate finanța construcția unei case realizate de o firma sau in regie proprie.
 • Se poate finanța maxim 85 % din valoarea constructiei
 • Se accepta devize de lucrari de la una sau mai multe firme
 • Plata lucrarilor se face pe baza facturilor emise sau a evaluarii stadiului fizic
 • Se poate stabili numarul numarul de transe dorit
 • Suport pentru intocmirea dosarului de credit
 • Dobanda este foarte avantajoasa

Conditii de acordare a creditului:

 • esti cetatean roman, rezident fiscal si ai cel putin 21 de ani la data solicitarii creditului si maxim 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
 • esti salariat, cu minimum 3 luni vechime la actualul loc de munca si cel putin un an vechime totala neintrerupta in munca sau poti practica o profesie liberala de cel putin un an, iar venitul tau lunar este de cel putin 1.100 lei;
 • se accepta o gama larga de venituri realizate din: contracte de administrare/management, drepturi de autor, venituri din activitati independente (profesii liberale),  rente viagere, etc;
 • este necesara evaluarea imobilului achizitionat/adus in garantie; evaluarea se va realiza fie de catre un evaluator desemnat de finantator, fie de un evaluator, membru ANEVAR, ales de client.

Documente necesare  teren + constructie viitoare

 1. Acte proprietate teren , intabulare si cadastrul acestuia
 2. Proiectul constructiei viitoare cu toate avizele necesare ( certificat urbanism, autorizatie de constructie etc)
 3. Devizul estimativ al investitiei, planul de finantare si planul de executie al lucrarilor
 4. Contractul incheiat cu firma care construieste imobilul

Daca sunteti interesati de acest pogram de finantare va rugam sa ne contactati  pentru a va pune in legatura cu cel mai apropiat broker KIWI FINANCE.
ecokit@case-de-lemn.com

COLABORATORI

EduCEV.ro
Rentakub.com
Green Future
foisor.eu
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează