Proiecte case mici fără etaj. Descoperă oferta Ecokit - ECOKIT BLOG

Indiferent de cum arată casa visurilor tale, fii convins/ă că noi vom reuși să o construim exact așa cum ți-o imaginezi. Case mari, case mici, cu etaj, fără etaj, cu mansardă, fără mansardă… putem construi orice fel de locuință, păstrând același nivel al calității Ecokit. Și pentru că în ultima perioadă tot mai multă lume își dorește o casă, nu neapărat ca locuință permanentă, ci și ca refugiu, ne-am gândi să vorbim astăzi despre câteva proiecte case mici fără etaj. Pentru a descoperi mai multe dintre casele noastre, accesați proiecte case lemn și le puteți vizualiza pe toate.

Proiecte case mici fără etaj

Cele mai cunoscute case mici din portofoliul Ecokit sunt Barn House, gama pe care o găsiți pe site la secțiunea Proiecte. În afară de modelele de case de vacanta Barn House, avem și alte proiecte de case mici fără etaj, până în 100 mp. Acestea fac parte din gamele BUGET, OMNIA, IN DESIGN sau MODERN ACCES si pot avea o destinație de casa de locuit sau de casa de vacanta in funcție de ceea ce își dorește beneficiarul.

Junior, din gama BUGET are o suprafață de aproximativ 70 mp și este compus din living și bucătărie (open space), două băi și două dormitoare. Este o casă cu aspect clasic, mică și cochetă, ideală atât ca locuință pentru o familie, cât și folosită ca locuință de vacanță. Designul ei o face potrivită și în zonele de câmpie, și în cele de munte.

proiecte case mici fără etaj

Din aceeași gamă, dorim să vă facem cunoscut și modelul Mini, cu o suprafață de 56 mp. Deși micuță, această casă este compartimentată foarte avantajos: are două dormitoare, living+bucătărie (open space) și o baie.

proiecte case mici fără etaj

Liberty are o suprafață de 87 mp și este compusă din 3 dormitoare, o baie și o cameră-uscător, living+bucătărie open space.

proiecte case mici fără etaj

Trecem mai departe la gama Omnia, mai exact modelul Omnia 2 2P, cu o suprafață de aproximativ 79 mp. Casa este compartimentată astfel: 2 dormitoare, o baie și o baie de serviciu, living+bucătărie, cameră tehnică, terasă.

proiecte case mici fără etaj

Din gama In Design vă recomandăm modelul In Design 99. Suprafața de 99 mp este compartimentată astfel: două dormitoare, două băi, bucătărie, living, hol. Compartimentarea este în stil semidecomandat (din hol se intră în dormitoare, băi și living), iar din living să ajunge în bucătărie.

proiecte case mici fără etaj

Modern Acces 83 (parte din gama Modern Acces) are o suprafață de 83 mp și este compartimentată după cum urmează: living+bucătărie (open space); două dormitoare și o baie.

proiecte case mici fără etaj

Proiecte case mici fără etaj. Alege un model din gama noastră sau concepe propriul tău proiect

Ție care dintre aceste proiecte case mici fără etaj ți-a plăcut cel mai mult? 

Dacă niciunul dintre aceste modele nu ți se potrivește, poți oricând să ne trimiți propriul proiect, pentru o casă personalizată. Noi folosim întotdeauna aceeași calitate a materialelor, iar rezultatul final este mereu pe măsura așteptărilor. Experiența sutelor de case realizate în ultimii 10 ani reprezintă cea mai bună recomandare că realizăm locuințe ce asigură un confort sporit, sunt eficiente din punct de vedere energetic și, nu în ultimul rând sunt trainice.

Alte detalii:

Costul unei case din lemn pleacă de la aproximativ 250 euro/mp, pentru o casă la roșu, și diferă în funcție de arhitectura proiectului ales și de dorințele clientului. 👉Costurile cele mai mari, atunci când vorbim de construcția unei case, sunt cele legate de finisaje – aproximativ 70% din suma totală se cheltuiește pe:

📍finisaje exterioare (învelitoare, uși si ferestre, tencuieli exterioare sau lambriu);

📍finisaje interioare (gletuieli, zugrăveli, gresie, faianță, parchet, uși interioare);

📍instalații sanitare (țevi, tubulatura, racorduri necesare pentru realizarea partii ascunse a instalațiilor, plus obiecte sanitare);

📍instalații termice (țevi, racorduri, centrală termică, calorifere ș.a.m.d.);

📍instalații electrice (rețea electrică, tablou electric, întrerupătoare, prize).

Și nu uita: O casă este lucrul cel mai de preț ce poate fi lăsat moștenire generațiilor următoare.

Vrei o casă din lemn? Contactează-ne

Ți-ai imaginat vreodată că poate fi atât de simplu să-ți construiești o casă? Gândește-te doar la diminețile cu miros de iarbă crudă, la cafeaua aburindă și aromată pe care o bei pe terasă, în timp ce copiii aleargă fericiți prin curte. E idilic, dar așa pot fi toate diminețile tale… măcar în weekend.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la tel. 0746016626 sau prin email: ecokit@case-de-lemn.com.

COLABORATORI

Green Future
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează