Proiecte case din lemn Ecokit - ECOKIT BLOG

Noi, cei de la Ecokit, construim case din lemn atât în România, cât și în Europa, după proiecte case din lemn concepute de experții noștri. Recent, am finalizat câteva construcții în Franta, în Italia, dar și în Romania în județele Cluj, Prahova, Ilfov și Constanța.

Unii dintre clienții noștri au optat pentru modelele deja existente în portofoliul nostru, alții, în schimb, și-au dorit case personalizate, după un proiect conceput de ei. Indiferent de proiectul de casă ales, noi folosim întotdeauna aceeași calitate a materialelor, iar rezultatul final este mereu pe măsura așteptărilor.

Proiecte case din lemn – alege ce ți se potrivește

Prima gamă pe care dorim să o evidențiem  este BUGET, care au fost gândite cu o compartimentare funcțională eficientă, oferind un spațiu interior foarte bine utilizat. Formele sunt simple și compacte, ceea ce înseamnă și un timp de execuție rapid și o eficientizare mare a costurilor. Iată două dintre modele, gama completă fiind disponibilă aici.

Junior+Garage este construită pe o suprafață de 92.70 mp și este compartimentată astfel: garaj, spațiu tehnic, living+bucătărie (open space) cu ieșire la terasă, baie, vestibul, hol, două dormitoare + o baie de serviciu.

><

Casa de lemn model Mini are o suprafață de 60.00 mp și este compusă din living+bucătărie (open space), 2 dormitoare, o baie și vestibul.

><

Casele de lemn gama OMNIA sunt spațioase și primitoare. Aceste case sunt caracterizate de linii concise și clare, redând eleganța stilului clasic. Încăperile sunt repartizate eficient, iar spațiile sunt luminoase, încăpătoare și confortabile. Iată două dintre modele, gama completă fiind disponibilă aici.

Modelul Omnia 110 4P are o suprafață de 91.67 mp distribuiți după cum urmează: living+bucătărie (open space), cameră tehnică, 3 dormitoare prevazute fiecare cu dressing, hol și 2 băi. De asemenea, are și o terasă.

><

Modelul Omnia Hev 1 este o construcție cu parter+mansardă. Parterul are o suprafață de 88.55 mp și este împărțit în: hol la intrare, living, bucătărie separată, birou, hol intermediar, baie și cameră tehnică. Mansarda are o suprafață de 78.23 mp distribuiți astfel: hol, 3 dormitoare, 1 dressing, 2 băi și 2 balcoane.

><

Casele de lemn gama CONTEMPO sunt caracterizate de designul inspirat de cubism. Foarte elegante, aceste case vă oferă confortul unor spații generoase. Acoperișul unei astfel de case este în stil mediteranean, plat, iar întreaga construcție are un aer modern, chiar futurist. Iată două dintre modele, gama completă fiind disponibilă aici.

Omnia 110 Contempo este o casă generoasă din punct de vedere al spațiului. În ceea ce privește compartimentarea, se aseamănă cu modelul Omnia 110 4P: living+bucătărie (open space), cameră tehnică, 3 dormitoare și 3 dressinguri, hol, 2 băi și terasă.

><

Contempo 2 este un proiect de casă pe două niveluri, fiecare nivel având o suprafață generoasă. Planul parterului arată astfel: 106 mp repartizați astfel: living+bucătărie (open space), hol, birou și baie. De asemenea, este prevăzut și un garaj și zona de scări interioare, care duc la etajul 1 (70 mp), unde avem: 3 dormitoare, fiecare cu terasă proprie, hol și o baie.

><

IN DESIGN este un proiect de casă, din gama de lux, cu spații foarte generoase. Designul caselor din această categorie reprezintă o îmbinare perfectă între modern și rustic. Rezultatul final: o casă cu un rafinament aparte. Iată două dintre modele, gama completă fiind disponibilă aici.

Modelul In design 125 are o suprafață de 125 mp distribuiți astfel: hol, living, bucătărie, spatiu tehnic, 3 dormitoare, 2 băi și 1 dressing.

><

In Design 99 are o suprafață de 99 mp. Compartimentarea este realizată astfel încât spațiul să fie utilizat cât mai eficient cu putință, iar încăperile să fie spațioase și confortabile: hol intrare, living, bucătărie, hol intermediar, 2 dormitoare, 2 băi, camera tehnică.

case din lemn preț

><

Gama MODERN ACCES este o reinterpretare mai economică a gamei IN DESIGN, amintită mai sus. Modern Acces este caracterizată de liniile moderne și spațiile funcționale, eficientizate la maximum. Iată două dintre modele, gama completă fiind disponibilă aici.

Modern Acces 107  este compartimentată după cum urmează: hol intrare, living+bucătărie (open space), hol intermediar, 3 dormitoare și 2 băi, terasă.

><

Modern Acces 147 (parter+nivel) . Parterul este compus din: living+dining, bucătărie, hol, baie de serviciu, 2 terase. Etajul este compus din: hol+scară, 3 dormitoare, 2 băi, 1 dressing și terasă.

><

 

Vrei o casă din lemn? Contactează-ne

Ți-ai imaginat vreodată că poate fi atât de simplu să-ți construiești o casă? Gândește-te doar la diminețile cu miros de iarbă crudă, la cafeaua aburindă și aromată pe care o bei pe terasă, în timp ce copiii aleargă fericiți prin curte. E idilic, dar așa pot fi toate diminețile tale… măcar în weekend.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la tel. 0746016626 sau prin email: ecokit@case-de-lemn.com.

Taguri

case de lemn case din lemn case ecokit proiecte case din lemn

COLABORATORI

Green Future
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează