Foișoare din lemn de la Ecokit - ECOKIT BLOG

Casele noastre au făcut fericite multe familii, atât în România, cât și peste hotare. Pentru a continua pe drumul succesului, echipa Ecokit continuă să investeasca  în tehnologie de ultimă generație, dar și să vina cu noi proiecte, așa cum sunt aceste foișoare din lemn.

Foișoare din lemn – zile de răsfăț, în confortul propriei curți

Am conceput modele deosebite de foișoare din lemn, folosind aceeași calitate a materialelor, ca și în cazul caselor din lemn marca Ecokit. Pentru că o casă fără foișor, parcă e cam tristă, nu? 😊

Construim din lemn de peste 15 ani. Am creat gama noastră de foișoare moderne din lemn pentru a corespunde unei nevoi a pieței care dorește și altceva decât clasicele foișoare. Construcțiile noastre se disting printr-un design modern și prin folosirea unor materiale nobile și durabile. Utilizăm doar lemn stratificat, pentru elementele structurale, iar materialele folosite pentru placare sunt de cea mai bună calitate. Fiecare foișor de lemn  poate fi realizat în doua variante : STANDARD sau PREMIUM.

De ce să-ți construiești un foișor din lemn?

Foișoarele din lemn sunt constructii care sporesc confortul familiei. Poate fi folosit ca loc de relaxare sau ca loc de luat masa în familie, ori cu prietenii, atunci când vremea este prielnică. Puteți, de asemenea, să îi oferiți și alte întrebuințări, precum cea a unei bucătării de vară sau a biroului, în sezonul călduros. Unde mai punem că poate fi un loc minunat pentru a organiza o petrecere aniversară, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Atunci când ne dorim o casă, primul gând este la zilele cu vreme frumoasă, pe care le putem petrece în curte. În imaginea noastră idilică, sigur își găsește locul și un foișor din lemn cochet. Designul lui poate fi rustic sau modern, în funcție de designul casei, și poate fi deschis parțial, ori total.

De asemenea, este bine să luați în considerare că un foișor din lemn poate crește prețul de vânzare al casei dumneavoastră, în cazul în care doriți, în viitor, să vindeți imobilul.

Iată câteva modele deosebite de foisoare din lemn de la Ecokit

foișor din lemn

><

Vrei un foișor din lemn?

Hei, zilele pe care le poți petrece afară sunt de neprețuit. Dacă tot aveți șansa de a avea o curte, ar fi păcat să nu o dotați și cu un loc unde să puteți petrece clipe de neuitat cu cei dragi, sau unde să vă puteți retrage, pentru a vă relaxa, după o zi lungă de muncă.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la tel. 0746016626 sau prin email: ecokit@case-de-lemn.com.

Taguri

foisoare din lemn foisor

COLABORATORI

Green Future
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează