Casă de lemn, o alegere potrivită pentru locuit sau pentru o afacere în domeniul turistic - ECOKIT BLOG

O casă de lemn poate fi utilizată atât ca locuință, dar poate fi și o idee bună pentru a vă deschide o afacere în domeniul turistic. Fiind rapid de construit, casele din lemn se pretează oricărei zone și pot fi construite, fără probleme, pe orice teren.

Casă de lemn pentru locuit

Odată ales terenul unde vreți casa (și odată ce ați rezolvat cu toate autorizațiile necesare), construirea propriu-zisă a viitoarei voastre case va decurge fără probleme. Despre rapiditatea cu care se construiesc casele din lemn Ecokit și despre avantajele lor, am discutat deja pe blog. Vă invităm să citiți articolul de aici.

O casă de lemn va rezista cu brio testului trecerii timpului și va fi locuința de vis și a generațiilor viitoare. În funcție de modelul ales, casa dumneavoastră poate avea garaj, beci și mansardă. Puteți opta pentru case cu un singur nivel, sau locuințe tip vilă. Totul depinde de preferințele fiecăruia.

Galerie foto

case din lemn preț

><

Să recapitulăm, totuși, câteva motive pentru care structura de lemn este de preferat celei clasice:

Structura ușoară. La structuri egale, lemnul este un material de până la 7 ori mai ușor decât betonul. Acest lucru permite :

  • fabricarea panourilor de structură, care pot fi manipulate cu ușurință;
  • transportul structurii la un preț redus;
  • reducerea volumului structurii;
  • construirea pe orice tip de teren (loturi închise, cu panta mare, etc.)

O asemenea structura se realizează în câteva zile, cu macara sau alte mașini de ridicare. Șantierul va fi unul curat, cu deșeuri reciclabile, iar echipa de montaj va fi una mică, formata din 4 sau 5 persoane.

Casă de lemn în regim turistic

Dacă sunteți hotărâți să porniți o afacere în domeniul turistic, atunci alegerea unor construcții pe lemn este ideală. Într-un timp mult mai scurt, veți fi gata să dați spre închiriere casele de lemn pe care le-ați realizat și să începeți să vă recuperați investiția și chiar să scoateți profit. Vă recomandăm în acest scop casele din lemn din gama Kub, ideale mai ales pentru stațiunile de munte, dar nu numai. Elegante și confortabile, aceste case pot fi dotate cu toate utilitățile necesare. Cu siguranță turiștii, care se vor caza în aceste minunate locuințe, vor dori să revină. Experiența lor va fi una memorabilă.

Galerie foto

proiecte case din lemn
proiecte case mici din lemn

><

Ce trebuie să știți despre o casă de lemn?

  1. Lemnul este tratat special, în fabrica Ecokit, transformându-se astfel, într-un material ideal pentru construcții și extrem de rezistent.
  2. Casele din lemn NU scârție, decât dacă îmbinările sunt făcute incorect sau lemnul nu este perfect îndreptat. Noi, cei de la Ecokit, avem grijă ca aceste lucruri să nu se întâmple. Urmărim o schemă pregătită în prealabil, toate piesele și conectorii utilizați sunt de la producători omologați, lucrăm cu piese galvanizate, cu marcaj CE. Fiecare element de lemn este repertoriat și numerotat conform proiectului tehnic realizat de inginerii noștri, nimic nu este lăsat la voia întâmplării.
  3. Designul casei din lemn poate fi foarte variat: în portofoliul nostru deținem proiecte de case cu design clasic, dar și case cu un design atemporal sau futuristic. Cu siguranță, casele noastre nu vor avea niciodată un aspect desuet.

Vrei o casă din lemn? Contactează-ne

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la tel. 0746016626 sau prin email: ecokit@case-de-lemn.com.

Taguri

case din lemn casa de lemn turism regim turistic turisti

COLABORATORI

Green Future
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează