fbpx

ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

Tu ne întrebi, noi răspundem

Să îți construiești o casă nu e un lucru de ici de colo. Înseamnă o investiție serioasă atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere sentimental. Toți avem o imagine a casei de vis și muncim cu greu pentru a transforma dorința în realitate. Pentru că noi știm cât de importantă este casa în viața oamenilor, depunem toate eforturile pentru ca locuințele Ecokit să se ridice la nivelul așteptărilor fiecărui client.

Fie că vrei o casă micuță, fie îți dorești o construcție de amploare, cu etaj, mansardă, beci și garaj, ori poate chiar un complex de căsuțe (pentru un business), noi tratăm fiecare proiect cu aceeași seriozitate și folosim întotdeauna aceeași calitate de top pentru casele noastre. Pentru că noi nu construim doar case, noi ajutăm la îndeplinirea unui vis (locuința unei viitoare familii, începuturile unui business, dorința de a avea o casă de vacanță etc.)

Știm că atunci când auzi de case din lemn, multe semne de întrebare încep să apară. Noi am încercat prin intermediul blogului să răspundem pe larg la unele dintre aceste întrebări. Vă invităm să citiți articolele Case din lemn preț și timp de execuție și Descoperă avantajele caselor din lemn Ecokit.

Altor întrebări, încercăm să vă răspundem în acest articol. Așadar, să vedem care sunt lucrurile pe care majoritatea dorește să le afle.

Construiți case la cheie?

Construim case la stadiul de semifinit (la gri). Livrăm și montăm structura de lemn a casei, izolația în structură, tamplariile si finisajele la exterior.

Aveți calculat un preț/mp pentru a putea face o estimare pentru o casă la semifinit?

Pretul mediu pentru casa la semifinit (opțiuni standard), inclusiv montaj și transport, este de 350 €/ mp fără TVA. Valoarea TVA este de 19%.

Construiți case si după proiectul clientului?

Realizăm case la semifinit atât după proiectele noastre-https://case-de-lemn.com/proiecte cât și după proiectele clienților. Pentru casele de catalog ofertele de preț pot fi descărcate direct de pe site.

Exista posibilitatea de a achita în rate, aveți variante de finanțare?

Avem încheiat un parteneriat cu Kiwi Finance prin care clienții nostri pot accesa o soluție de creditare pentru achizitia unei case EcoKit. Pentru a primi mai multe informatii privind posibilitatile de finantare vă rugam să completați formularul de contact : https://case-de-lemn.com/contact/, urmând să fiți contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant Kiwi Finance din regiunea unde doriți să construiți.

Sunt casele din lemn rezistente?

Pentru fiecare kit casă lemn pe care îl folosim la construcția locuințelor marca Ecokit, folosim o tehnologie de ultimă generație, certificată, și care vă garantează calitatea de excepție și durabilitatea construcțiilor noastre și pentru generațiile viitoare. Lemnul este un material flexibil, extrem de rezistent, capabil să absoarbă șocurile mecanice mult mai bine și mai eficient. Rezistența seismică maximă a caselor Ecokit este asigurată de pregătirea corectă a lemnului, folosirea lui în cantitate suficientă și utilizarea unor conectori metalici de foarte bună calitate, care asigură o îmbinare perfectă.

Nu va începe să scârție în timp?

Da, atunci când nu este perfect îndreptat și când îmbinările între piese nu sunt perfecte, existând posibilitatea mobilității pieselor, o construcție de lemn poate crea zgomote neplăcute.

De aceea, toate construcțiile noastre Ecokit sunt montate după o schemă de montaj de la început stabilită, iar toate piesele și conectorii folosiți sunt de la producători omologați, piese galvanizate și cu marcaj CE. Fiecare element de lemn este repertoriat și numerotat, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. De folosirea corectă și în cantități suficiente a tuturor elementelor de conectare depide însăși verticalitatea clădirii. Am putea spune că acele construcții care acum doar „scârțâie” pot fi, pe viitor, chiar periculoase pentru locatari, pentru că aceste scârțâieli pot fi un semn pentru probleme viitoare de rezistență a întregii construcții.

Vă invităm să citiți mai multe despre miturile din jurul caselor din lemn în articolul EcoKit demonteaza miturile din jurul caselor de lemn.

Dacă vă doriți mai multe detalii legate de proiectele noastre, vă rugăm să ne contactați la tel. 0746016626 sau prin email: comercial@case-de-lemn.com. Toate modelele noastre de case pot fi văzute în secțiune Proiecte case lemn. Așa cum vă spuneam mai sus, suntem flexibili și primordială pentru noi este să-i oferim clientului excat ceea ce ăși dorește. În acest sens, putem realiza case la semifinit și după un proiect personalizat.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*