fbpx

ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

Proiecte case mici cu mansardă, pe structură de lemn

proiecte case mici mansardă

Construim modele de case din lemn dintre cele mai variate. Clienții noștri pot opta fie pentru proiectele marca Ecokit, fie au libertatea de a propune propriul proiect, pe care inginerii noștri îl pot transforma în realitate. Așadar, dacă ești în căutarea unui constructor care să realizeze, printre altele, și proiecte case mici cu mansardă, ai nimerit unde trebuie. În cele ce urmează, dorim să îți prezentăm câteva proiecte case lemn.

Proiecte case mici cu mansardă, pe structură de lemn

Din gama BUGET vă recomandăm modelul „Ioana”. Casa are o suprafață totală de 101.92 mp, distribuită astfel: 50.96 mp zona de parter și 50.96 mp zona de mansardă. Mansarda cuprinde 2 dormitoare, o baie și un hol. Parterul este compus din hol, living, bucătărie, baie de serviciu și cameră tehnică, plus ieșirea spre terasă.

proiecte case mici cu mansardă

Modern Acces 100 are o suprafață totală de aprox. 105 mp, distribuită după cum urmează: aproximativ 80 mp parter, care cuprinde: living, bucătărie, două dormitoare, baie și baie de serviciu, cameră tehnică. Mansarda este de aproximativ 25 mp și cuprinde o cameră (dormitor).

proiecte case mici cu mansardă

A Kub este o căsuță parcă ruptă din povești. Mică, elegantă, această casă este ideală atât ca locuință permanentă, cât și în calitate de casă de vacanță. Desi are dimensiuni reduse, acest Kub vă oferă tot confortul de care aveți nevoie, fiind compartimentat astfel: dormitor, baie și living + bucătărie și loc de luat masa.

proiecte case mici cu mansardă

Mini Up are o suprafață de 51 mp și este construit pe două niveluri. La nivelul superior este dormitorul, iar jos sunt livingul și bucătăria.

proiecte case mici din lemn

Modelul Kub Up are 70 mp și este compartimentat astfel: parter cu living + bucătărie, dormitor, baie, terasă; mansarda cu dormitor și baie.

proiecte case mici cu mansardă

Ecokit îți oferă garanția unei case trainice

Pentru fiecare kit casă lemn pe care îl folosim la construcția locuințelor marca Ecokit, folosim o tehnologie de ultimă generație, certificată, și care vă garantează calitatea de excepție și durabilitatea construcțiilor noastre și pentru generațiile viitoare. Citește mai multe despre tehnologia Ecokit.

Atunci când puneți în balanță construirea unei case clasice, din beton versus a uneia din lemn, luați în considerare următoarele aspecte:

  • lemnul este un material flexibil, extrem de rezistent, capabil să absoarbă șocurile mecanice mult mai bine și mai eficient. Rezistența seismică maximă a caselor Ecokit este asigurată de pregătirea corectă a lemnului, folosirea lui în cantitate suficientă și utilizarea unor conectori metalici de foarte bună calitate, care asigură o îmbinare perfectă;
  • polivalent prin excelență, lemnul poate fi utilizat in acest tip de constructii atât la interior cât și la exterior. Izolant natural, organic, lemnul lasă casa să respire;
  • eficiență termică de invidiat, care contribuie la diminuarea drastică a facturilor de energie;
  • construcție rapidă: structura de lemn a casei poate fi ridicată de dimineața până seara, acest lucu fiind posibil datorită modularității EcoKit.

Vrei o casă din lemn? Contactează-ne

Ți-ai imaginat vreodată că poate fi atât de simplu să-ți construiești o casă? Gândește-te doar la diminețile cu miros de iarbă crudă, la cafeaua aburindă și aromată pe care o bei pe terasă, în timp ce copiii aleargă fericiți prin curte. E idilic, dar așa pot fi toate diminețile tale… măcar în weekend.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la tel. 0746016626 sau prin email: comercial@case-de-lemn.com.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*