fbpx

ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

Proiecte case mici din lemn. Descoperă Kuburile

proiecte case mici din lemn

Oferta de case din lemn marca Ecokit este deosebit de versatilă și la prețuri avantajoase, care vă asigură un confort sporit și siguranța unei locuințe trainice, unde veți avea parte de cele mai frumoase amintiri, alături de cei dragi. Pentru că ne adaptăm constant la cerințele pieței, am adăugat portofoliului nostru și Kub-urile (proiecte case mici din lemn), ideale atât ca locuințe permanente, cât și ca locuințe de vacanță sau folosite în locul clasicelor cabane de lemn.

Proiecte case mici din lemn

Fiind rapid de construit, casele din lemn se pretează oricărei zone și pot fi construite, fără probleme, pe orice teren. Designul acestor case din lemn poate fi tradițional sau chiar futuristic. Iată ce proiecte case mici din lemn vă propunem noi.

Kub A are un design inspirat din povești, am putea spune, care se va potrivi nemaipomenit într-o zonă de munte sau deal. Desi are dimensiuni reduse, acest Kub vă oferă tot confortul de care aveți nevoie, fiind compartimentat astfel: dormitor, baie și living + bucătărie și loc de luat masa.

proiecte case mici din lemn

Kub Twins este gândit ca o construcție bifamilială, fiind compus din două apartamente, fiecare având living + bucătărie (open space), un dormitor și o baie. Holul de intrare este comun, la fel și terasa.

proiecte case mici din lemn

Modelul Kub Up este cel mai mare din această categorie de case și este compartimentat astfel: parter cu living + bucătărie, dormitor, baie, terasă; mansarda cu dormitor și baie.

proiecte case mici din lemn

Modelul Mini Up are o suprafață de 51 mp și este construit pe două niveluri. La nivelul superior este dormitorul, iar jos sunt livingul și bucătăria.

proiecte case mici din lemn

Kub Belle View este ca o mică vilă. Are un design ușor futuristic, inspirat de cubism. Dispunerea construcție permite și amenajarea unei terase superioare.

proiecte case mici din lemn

Alte modele de Kub-uri sunt Kub 27,  Kub 35, Kub 45 și Kub 63, construite pe suprafete de: 27 mp, 35 mp, 45 mp, respectiv 63 mp, în funcție de modelul ales. Toate aceste Kub-uri au dormitor (modelul Kub 63 are două dormitoare), baie și living + bucătărie. Puteți vedea toate modelele aici.

Cel mai mic model este Mini Kub, cu o suprafață de 19 mp, ceea ce îl face ideal într-un complex turistic cu căsuțe de închiriat sau chiar ca dependință a propriei locuințe.

https://case-de-lemn.com/category/produse/studio-kub/

Ție care model de Kub îți place cel mai mult?

Pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la tel. 0746016626 sau prin email: comercial@case-de-lemn.com. Urmărește-ne și pe facebook.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Un comentariu la “Proiecte case mici din lemn. Descoperă Kuburile

  1. Buna ziua,
    Un pret pentru modelul Kub Up va rog?
    Mulțumesc