fbpx

ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

MODERN ACCES 107 – santier in desfasurare – etapa 4

ACCES 107 b

Daca in materialul anterior va prezentam realizarea sarpantei in cel de astazi o sa va prezentam realizarea urmatoarelor lucrari la interiorul casei: montarea izolatiilor cu vata si folii bariera de vapori.

 

IMG_3503

 

La interiorul casei s-a trecut la montarea izolatiei cu vata dupa cum urmeaza : 150 mm in peretii exteriori, 100 mm pereti interior, 200 mm in tavan. Pentru aceasta casa clientul a optat pentru folosirea vatei bazaltice pentru acoperis pentru o mai buna izolare termica iar pentru peretii exterior s-a folosit vata minerala.

 

IMG_3496

 

Noi recomandam folosirea vatei bazaltice pentru izolarea peretilor deorece vata bazaltica are o conductibilitate termica foarte scazuta, este rezistenta la acumularea umezelii sau condensului,  are o structura stabila in timp si rezistenta la imbatranire, este un podus  ignifug, 100% natural. De asemenea, vata bazaltica asigura o buna ventilatie, nu retine apa si nu favorizeaza dezvoltarea microorganismelor.

 

IMG_3497

 

Dupa fixarea izolatiilor cu vata se trece la urmatoarea etapa ce presupune montarea foliei bariera de vapori ce previne patrunderea vaporilor de apa in vata minerala. Practic  prin montarea foliei bariera de vapori se impiedica trecerea vaporilor de apa dinspre interior catre exterior si astfel condensarea vaporilor in materialul termoizolant si compromiterea acestuia. Fixarea foliei bariera de vapori se realizeaza cu o banda speciala pentru etanseizare astfel incat structura sa fie inchisa.

 

IMG_3498

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

2 comentarii la “MODERN ACCES 107 – santier in desfasurare – etapa 4

  1. o casa cu 3dormitoare 3\3,living4\5,bucatarie 4\4 si baie3\3 si o camara mica2\2 la ce pret ajung cu totul gata la cheie va multumesc astept raspuns

  2. bun, si dupa ce montezi folia-bariera de vapori, peste ea cu ce se vine, spre exemplu unei case din lemn