fbpx

ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

Featured image

Oferta de case din lemn marca Ecokit este deosebit de versatilă și la prețuri avantajoase, care vă asigură un confort sporit și siguranța unei locuințe trainice, unde veți avea parte de cele mai frumoase amintiri, alături de cei dragi. Pentru că ne adaptăm constant la cerințele pieței, am adăugat portofoliului nostru și Kub-urile (proiecte case mici din lemn), ideale atât ca locuințe permanente, cât și ca locuințe de vacanță sau folosite în locul clasicelor cabane de lemn.

Citeste mai mult
Featured image

Pentru fiecare kit casă lemn pe care îl folosim la construcția locuințelor marca Ecokit, folosim o tehnologie de ultimă generație, certificată, și care vă garantează calitatea de excepție și durabilitatea construcțiilor noastre și pentru generațiile viitoare. În cele ce urmează, vă oferim câteva detalii despre materialele folosite.

Citeste mai mult
Featured image

Casele noastre au făcut fericite multe familii, atât în România, cât și peste hotare. Pentru a continua pe drumul succesului, echipa Ecokit continuă să investeasca  în tehnologie de ultimă generație, dar și să vina cu noi proiecte, așa cum sunt aceste foișoare din lemn. Foișoare din lemn – zile de răsfăț, în confortul propriei curți …

Citeste mai mult
Featured image

Casele din lemn devin din ce în ce mai apreciate de oamenii care doresc să renunțe la viața de la bloc, întrucât acestea au o serie de avantaje, iar cel mai important este timpul de execuție mult mai mic, comparativ cu o structură clasică. Cei care optează pentru construcțiile din lemn, trebuie să știe că, financiar, o casă din lemn construită așa cum trebuie – cu materiale de cea mai bună calitate, care să asigure rezistență în timp, cu un design deosebit și o suprafață generoasă – nu are costuri mai mici decât o casă clasică.

Citeste mai mult