Daca in materialul anterior va prezentam realizarea sarpantei in cel de astazi o sa va prezentam realizarea urmatoarelor lucrari la interiorul casei: montarea izolatiilor cu vata si folii bariera de vapori.
La interiorul casei s-a trecut la montarea izolatiei cu vata dupa cum urmeaza : 150 mm in peretii exteriori, 100 mm pereti interior, 200 mm in tavan. Pentru aceasta casa clientul a optat pentru folosirea vatei bazaltice pentru acoperis pentru o mai buna izolare termica iar pentru peretii exterior s-a folosit vata minerala.
Noi recomandam folosirea vatei bazaltice pentru izolarea peretilor deorece vata bazaltica are o conductibilitate termica foarte scazuta, este rezistenta la acumularea umezelii sau condensului, are o structura stabila in timp si rezistenta la imbatranire, este un podus ignifug, 100% natural. De asemenea, vata bazaltica asigura o buna ventilatie, nu retine apa si nu favorizeaza dezvoltarea microorganismelor.
Dupa fixarea izolatiilor cu vata se trece la urmatoarea etapa ce presupune montarea foliei bariera de vapori ce previne patrunderea vaporilor de apa in vata minerala. Practic prin montarea foliei bariera de vapori se impiedica trecerea vaporilor de apa dinspre interior catre exterior si astfel condensarea vaporilor in materialul termoizolant si compromiterea acestuia. Fixarea foliei bariera de vapori se realizeaza cu o banda speciala pentru etanseizare astfel incat structura sa fie inchisa.
o casa cu 3dormitoare 3\3,living4\5,bucatarie 4\4 si baie3\3 si o camara mica2\2 la ce pret ajung cu totul gata la cheie va multumesc astept raspuns
bun, si dupa ce montezi folia-bariera de vapori, peste ea cu ce se vine, spre exemplu unei case din lemn