ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

MODERN ACCES 107 – santier in desfasurare – etapa 2

New Microsoft Office PowerPoint Presentation.pdf

In cadrul articolului de astazi continuam sa va furnizam informatii si fotografii de pe santierul casei MODERN ACCES 107.

In cele ce urmeaza aveti prezentata montarea talpii superioare a structurii ce are rol de legatura intre panouri si, deasemenea, foarte important este ca rigidizeaza structura. Talpa superioara (centura) este constituita din dulapi de lemn si are aceeasi dimensiune ca a peretilor pe care este montata.

IMG_3399IMG_3407

In imaginea alaturata aveti prezentate strangerea elementelor de fixare : conexpadurile ce sunt foarte importante pentru stabilitatea structural a casei.

 

IMG_3405

 

Urmatoarea etapa presupune fixarea panourilor intre ele cu ajutorul tijelor filetate. Foarte important de precizat este ca la structura caselor pe care noi le realizam folosim doar conectori metalici galvanizati si omlogati cu marcajul CE.

 

IMG_3406

 

In urmatorele imagini avem prezentate montarea grinzilor din lemn stratificat ce asigura o rezistenta superioara, stabilitate dimensionala dar au si un design placut deoarece in cazul acestui model grinzile vor ramane vizibile.

 

IMG_3416IMG_3417

 

 

In continuare sunt prezentate panourile de inchidere laterala a sarpantei si anume frontoanele; pentru frontoane se foloseste aceeasi structura ca si pentru peretii exteriori 150 x 45 mm placat cu OSB 12 mm.

IMG_3420IMG_3421IMG_3431

 

In zilele urmatoare vom posta noi fotografii cu evolutia lucrarilor pe santierul casei MODERN ACCES 107 si cu urmatoarea etapa constructiva: REALIZAREA SARPANTEI. Daca v-am starnit interesul nu uitati sa ne urmariti in continuare pe facebook si pe blog.

 

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

3 comentarii la “MODERN ACCES 107 – santier in desfasurare – etapa 2

  1. structura este tratata ignifug si impotriva insectelor?

  2. vreau sa vad lucrarea in desfasurare

    1. Buna ziua d-le Tabarcea,

      Putem stabili o intalnire oricand aveti dvs disponibiliatate. Privind intrebarea dvs de mai devreme privind tratarea lemnului va informez ca pentru lemnul folosit la structura detinem marcajul CE si acesta este tratat in fabrica, unde putem merge ca sa vedeti procesele tehnologice prin care trece lemnul.
      Va stam la dispozitie in cazul in care aveti intrebari suplimentare.