ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

MODERN ACCES 107 – santier in desfasurare – etapa 5

MA107

 

Echipa noastra a finalizat lucrarile casei  MODERN ACCES 107  si in cadrul materialului de astazi va prezentam cateva imagini cu acest model finisat la exterior.

Clientul a ales sa comande aceasta casa in varianta la semifinit (presupune ridicarea structurii, montarea izolatiilor cu vata si a foliilor bariera de vapori si anticondens si realizarea finisajelor la exterior).

 

IMG_1763

 

In cazul izolatiei finisajelor la exterior clientul a optat pentru realizarea termosisitemului cu vata bazaltica cu tencuiala decorativa alba si folosirea lambriu exterior din lemn de esenta tare larice.

Principalele avantaje ale termoizolarii fatadelor cu vata bazatica sunt :

  • Izolaţie termică si acustica superioară
  • Siguranţă la foc
  • Permeabilitate mare la vaporii de apă
  • Stabilitate în timp a proprietăţilor

IMG_1766

 

 

De asemenea pentru elementele de finisaj cu lemn la exterior s-a folosit un lambriu de exterior de esenta tare : larice ce este folosit cu precadere in constructii datorita rezistentei indelungate pe care o are in timp.

 

IMG_1765

 

 

Anul viitor vor fi realizate si finisajele la interior si va vom mai prezenta poze ale acestei case finalizata la cheie. De asemenea daca sunteti interesati sa vizitati aceasta casa asteptam sa ne contactati si vom stabili o intalnire.

 

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

2 comentarii la “MODERN ACCES 107 – santier in desfasurare – etapa 5

  1. Bravo Ecokit! Aceasta este casa visurilor mele:)

  2. Imi plac foarte mult casele dumneavoastra dar as dori sa stiu si niste preturi de executie.Ma intereseaza pret produs finit si pret la rosu. Va multumesc! Va doresc o zi buna!