ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

EcoKit, un partener de nadejde

partener1

EcoKit a lansat de curand campania „Devino partener !”, unul din principalele obiective ale companiei pentru anul 2015 – 2016. Campania se adreseaza in primul rand constructorilor, dar este si un model de afacere profitabil pentru intreprinzatori.

De ce sa devii partener EcoKit?

  • In primul rand pentru ca vei propune un produs deja testat, omologat, dar mai ales apreciat de proprietarii caselor Ecokit din Franta, Belgia sau Elvetia, adevarati cunoscatori cand vine vorba de case pe structura de lemn. Cu alte cuvinte, un produs „pour les connaisseurs”.

 

  • Piata caselor pe structura de lemn este relativ noua in Romania. Acest lucru ofera partenerilor EcoKit accesul la o clientela aflata in continua crestere, care cunoaste avantajele sistemului din calatoriile si sejururile in Europa, fiind astfel interesati de latura ecologica si mai ales de perfomanta energetica a locuintei lor.

 

  • Constructorii stiu cat de important este timpul in derularea unui contract. Rapiditatea cu care se construiesc casele pe structura de lemn Ecokit (datorita producerii casei in fabrica) va reduce durata obisnuita a santierelor. Echipele de montaj vor avea astfel timp pentru mai multe proiecte. Timpul devine aliatul tau !

 

  • Evident, partenerul va beneficia si de garantiile legale pe care o companie la standarde europene trebuie sa le ofere, ca si de notorietatea unui brand in continua crestere in Romania.

Avantajele partenerilor EcoKit?

  • Nu lasam nimic la voia intamplarii. Calitatea constructiilor fiind primordiala, viitorul partener va trebui sa cunoasca in amanunt standardele EcoKit, in urma participarii la trainingul tehnic in vederea formarii si pregatirii pentru montaj.
  • Partenerii EcoKit vor primi consultanta si know-how indispensabil in comercializarea structurilor noastre. In plus, vor beneficia de asistenta tehnica permanenta pe durata procesului de montaj.

 

  • Odata partener Ecokit, clientii dumneavoastra vor avea acces la o gama diversificata de proiecte care includ atat proiectul de arhitectura cat si proiectul de executie.

 

  • Comunicarea este esentiala in derularea unei asemenea afaceri, iar partenerii EcoKit vor beneficia de un set complet de materiale publicitare, cum ar fi cataloagele online, brosuri, mape de prezentare, etc.

 

Avantaj client

Pentru majoritatea dintre noi, a-si construi o casa poate fi unul din cele mai importante lucruri realizate in viata. De aceea, responsabilitatea si satisfactia constructorului sunt cu atat mai mari cu cat clientul este multumit.

 

In urma unui asemenea parteneriat, clientul este cel care va avea cele mai multe beneficii. In afara de calitatea structurii EcoKit, va avea sansa de a lucra cu un constructor local, iar din experienta noastra cel mai bine se lucreaza acasa.

 

Partenerul local va fi cel care va duce casa pana la etapa „la cheie”, comunicand zilnic, pe santier, acolo unde aspectul cel mai sensibil, cel al finisajelor, poate fi dus la bun sfarsit cu succes. Veti alege impreuna culorile finisajelor interioare si exterioare, modelele pentru gresia din baie sau faianta din bucatarie, materialul si culoarea invelitorii, etc.

 

devino partener

 

 

Cum devii partener EcoKit ?

 

In primul rand, informeaza-te!

 

Pe pagina EcoKit am creat o sectiune speciala dedicata viitorilor parteneri EcoKit.

Dar asta nu e totul. Intregul site vorbeste despre ce inseamna brandul EcoKit : despre activitatea noastra in Europa, despre sangele francez transplantat in companie, despre dorinta noastra de a construi o casa asa cum am facut-o atatia ani departe de tara.

 

Veti putea afla despre dotarile fabricii noastre de langa Bacau, unde va asteptam cu drag sa ne vizitati.

Daca sunteti hotarati sa deveniti parteneri EcoKit, sau vreti doar sa aflati mai multe, va rugam sa completati formularul special din cadrul sectiunii speciale „Devino partener EcoKit”.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*