ECOKIT BLOG – Despre Case de lemn de calitate

Cum arata casa ideala?

Capture1

Vă spuneam acum câteva zile că am început un concurs pe patru din cele mai importante bloguri din România. A fost interesant să descoperim ce își doresc cititorii acestor bloguri când vine vorba de casa ideală.

 

Ce am întâlnit pe toate cele patru bloguri participante la concurs (cabral.ro, arhiblog.ro, criserb.ro si mariussescu.ro) a fost faptul că cititorii acestora își doresc în primul rând o casă adaptată nevoilor lor în ceea ce privește spațiul. Ei nu își doresc case foarte mari, cu multe dormitoare și multe băi, mai degrabă vor o casă cu 2-3-4 dormitoare, în funcție de cât de mare este familia lor (și de planurile de viitor, firește). O astfel de casă te scutește de cheltuielile inutile cu întreținerea unor camere care stau goale în cea mai mare parte a timpului. Interesant este și faptul că aceștia preferă o casă pe un singur etaj. Printre casele preferate de către cititorii bloggerilor sunt EcoKit Mini, EcoKit InDesign125 și EcoKit sk Harmonie.

 

Am avut plăcerea de a primi raspunsuri de la persoane care deja au optat pentru o casă de lemn. FlyTudor ne spune pe blogul ArhiBlog: locuiesc intr-o casa de lemn , construita in 1959, in urma cu 15 ani ani i s-a mai adaugat o camera si s-a renovat …arata impecabil si la exterior si la interior, as putea sa zic ca uneori , doar uneori atunci cand fiica-mea e mai energica si sare dusumeaua tremura putin, dedesubt avand subsolul. Deasupra locuieste altcineva si nu il aud nici mergand prin casa…. De jur imprejurul locuintei mele si zonei in care locuiesc 90% casele sunt din lemn. Așa este, o casă de lemn făcută de profesioniști nu scârțâie. La EcoKit lemnele folosite în construcția casei sunt îmbinate după o schemă de montaj de la început stabilită iar toate piesele și conectorii folosiți sunt de calitate, de la producători omologați și dețin marcajul CE. Am mai vorbit despre miturile construite în jurul caselor de lemn în acest articol pe blogul nostru.

 

Un subiect interesant a fost legat de problema rozătoarelor. La casele Ecokit lemnul este tratat special impotriva tuturor factorilor biologici (cititi aici un articol dedicat despre intregul proces de pregatire a lemnuluil la EcoKit), din care rozatoarele sunt numai o parte.  Pentru toti acesti factori biologici, posibilitățile ca ei să pătrundă în structură sunt relativ la un minim, iar posibilitatea ca acestia să intre prin termosistem care are la exterior o tencuiala minerală se apropie de zero.

 

Ne-a plăcut foarte mult acest concurs și faptul că am discutat cu voi pe marginea caselor de lemn de calitate. Cu toții ați recunoscut că există o mare diferența între o casă de lemn făcută de meșteri nepricepuți și una făcută de profesioniști cu experiență mare în domeniu. Așteptăm comentariile voastre și invitațiile la discuții și aici pe blogul nostru.

Lasa un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Pot fi folosite urmatoarele HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

2 comentarii la “Cum arata casa ideala?

  1. Bună ziua ! De asamblare cine se ocupa sau Cum ridicam clădirea ? Cat spatiu necesita sa am pentru a pune o casa pe picioare Va mulțumesc

  2. da i-mi place as dorii sa stiu cat costa o astfel de casa in rate…..?